संभल के युवक ने 17 साल की उम्र में कुरान मुकम्मल किया

India Uttar Pradesh टेक-नेट तीज-त्यौहार शिक्षा-जॉब

संभल जिले के ग्राम सिसौटा के मुसब्बर बिन मौलाना नबी आजम ने मात्र 17 साल की उम्र में कुरान मुकम्मल कर लिया। इस मौके पर नगर पंचायत पाक़बरा के मदरसा रहमानिया रईसुल उलूम में जलसा हुआ। इस मौके पर आयोजित जलसे में नगर पंचायत पाकबड़ा के अलावा संभल जनपद के तमाम हजरत शामिल हुए। इस मौके पर हाफिज कारी दानिश, मास्टर साहब, मुजीब आलम, हाफिज हसरत, हाफिज साजिद, मौलाना रशीद हुसैन, मौहम्मद दानिश, नजाकत, कारी निजाम साहब, मौलाना एहसान साहब ने दुआ कराई। आयोजक कारी रईसुद्दीन रहे।

A young man from Sambhal completed the Quran at the age of 17

Musabbar bin Maulana Nabi Azam of village Sisouta in Sambhal district completed the Quran at the age of just 17. On this occasion, a gathering was held at Madrasa Rehmaniya Raisul Uloom of Nagar Panchayat Pakbara. Apart from Nagar Panchayat Pakbada, all the Hazrats of Sambhal district participated in the procession organized on this occasion. On this occasion, Hafiz Qari Danish, Master Sahib, Mujeeb Alam, Hafiz Hasrat, Hafiz Sajid, Maulana Rashid Hussain, Mohammad Danish, Nazakat, Qari Nizam Sahib, Maulana Ehsaan Sahib offered prayers. The organizer was Qari Raisuddin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *